Nya lokaler för Folksam i Östersund

Nu invigs Folksams nya lokaler vid Stortorget i Östersund. I och med detta sitter alla Östersunds folksamanställda på samma plats i staden.

Folksams utveckling av It-system sker bland annat i Östersund, dessa 40 anställda sitter nu i samma lokal som Östersundskontoret. Totalt har nu Folksam 55 anställda i Östersund.
– Vi är mycket nöjda med flytten, dels är det mer kostnadseffektivt att ha ett kontor i Östersund och dels är kundnyttan större. Nu sitter våra utvecklare närmre de som faktiskt använder systemen. Dessutom är Östersundskontoret ett bra exempel på att ett stort företag inte nödvändigtvis behöver ha alla centrala enheter i Stockholm, kompetensen finns även ute i landet, säger Maria Rudolphi Områdeschef i Jämtland.

Kontoret i Östersund har även ett väl använt system för videokonferenser. Detta är ett sätt att minska resorna mellan Stockholm och Östersund.Detta spar både pengar, tid och miljö.

Nya kontoret invigs måndag 18 augusti kl 15.00 i samband med invigningen visas videkonferensdelen och övriga delar av lokalen för intresserade.

För mer information:
Maria Rudolphi Områdeschef Jämtland 0708-315240

Folksam är ett försäkringsbolag med ett stort utbud av försäkringar, spar- och lånemöjligheter för alla behov. Varannan svensk, vartannat hem, var fjärde bil och nittio procent av alla som idrottar är försäkrade genom Folksam. Den kunskap vi får använder vi för att på lång sikt öka trafiksäkerheten, bidra till människors hälsa och minska miljöpåverkan. Folksam grundades 1908 och har kontor i hela Sverige. Läs gärna mer på www.folksam.se

2 Kommentarer

Nog verkar det lite nattståndet när det första man ser på er sida är en 2 år gammal nyhet. Nu är vi i nya lokaler på Stortorget. Invigninen sker den 18 augusti 2008!
Har ni inge nyar att komma med? mvh Eva

Hej Eva

Jag är lite osäker på hur du hittat denna nyhet, men jag misstänker att du googlat ”Folksam+Östersund” och då fått med pressmedddelandet i träfflistan. Om du besöker vårt mediarum på ”http://media.folksam.se” så ser du att vi har betydligt mer daterade nyheter på förstasidan.

Vänligen
Andreas Jerat
Presschef Folksam

Det går inte längre att kommentera.